Πολιτική Επιστροφών

- Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση εντός 20 ημερών από την παραλαβή του εμπορεύματος, εφόσον το εμπόρευμα εμφανίσει πραγματικό ελάττωμα το οποίο οφείλει να διαπιστώσει αμέσως με την παραλαβή ή εφόσον το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του. Για το κόστος αποστολής σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεται ο πελάτης.
- Χαλιά τα οποία παραγγέλνονται και δεν παραλαμβάνονται επιβαρύνουν τον πελάτη με το κόστος αποστολής και στις δύο κατευθύνσεις συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.

- Σε περίπτωση που ένα χαλί είναι ελαττωματικό και πρέπει να επιστραφεί, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το φθηνότερο τρόπο μεταφορικών (συστημένο με απλό ταχυδρομείο). Τα όρια για τα ταχυδρομικά τέλη που θα σας επιστραφούν είναι € 100 για πελάτες εντός ΕΕ και € 150 για όλες τις άλλες χώρες.

- Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, email ή μέσω της ειδικής φόρμας που είναι διαθέσιμη στη σελίδα "Επικοινωνία" προκειμένου να κανονιστεί η επιστροφή του προϊόντος.


1Συσκευάστε όλα τα προϊόντα που αποστείλαμε στο αρχικό πακέτο. Τα προϊόντα που αγοράστηκαν ως σετ πρέπει να επιστραφούν ως σετ.
2Συμπληρώστε την αίτηση επιστροφής όπως έχουμε συμφωνήσει σε προηγούμενο μας email.
3Συμπεριλάβετε ένα αντίγραφο του αποδεικτικού παραγγελίας και ορίστε τον τρόπο της αποζημίωσής σας (π.χ. αλλαγή με άλλο προϊόν, ή αποστολή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό).
4Αποστείλετε το δέμα στη διεύθυνση:
Persian Art / Persian Rug Planet, Γρηγορίου Λαμπράκη 28-30, Γλυφάδα 16674, Αθήνα
5Αφού αποστείλετε το δέμα, παρακαλούμε ενημερώστε μας με email στο [email protected]